9 Kas 2011

Baryam Bayram Bay Bayan... Ehe, Naber?


Bayram çocuklara güzel lan! Yani ben çocukken bana güzeldi. Şimdiki çocuklara da güzel mi acaba?! Sanmam... Bi kere şeker toplamaya bile göndermiyor aileler çocuklarını! Şeker toplamayan çocuğa bayram, bayram olur mu be?!

Biz çocukken ortalıkta pedofililer bu kadar çok değildi. Aileler çocuklarını dışarı göndermekten korkmazlardı. Şeker toplamaya bir çıktık mı, tüm mahalleyi gezerdik; öyle sadece kendi apartmanımızla kalmazdık yani. İki yüz elli bin liralar vardı o zamanlar; ceplerimize hiç tanımadığımız amcalar, teyzeler tarafından sokuşturulan. Bizim için büyük paraydı! Bir kutu kola bile almazdı ya, iki sakız bile mutlu ederdi ziyadesiyle.

Negzeldi... Bitti.

Eski bayram muhabbeti bu kadar yeterse, Burak'a saydırmaya başlayabilirim. Buralardan gitme; buralar gitsin, sen gitme Burak! Lan! Blogger sensiz virane olur yeminle bak! Şaka lan, ister bırak, ister yazmaya devam et, ne de olsa numaran var elimde; her türlü taciz ederim ben seni. Nihahahahaha!

Beni Ayça Eren'e benzetenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Bu kadar çok kişi beni ona benzetiyorsa, vardır bir bildikleri... Ama hatun çogzel bence! Nasıl hoşuma gidiyor beni ona benzetmeniz, nasıl!
Bir gün bu hatunla barda karşılaştık; birbirimize baktıııık, baktııııık, baktık. Böyle de bir anım var, atlamayım, anlatayım dedim.

Bana ara gazı veren sevgili Arif ve Hilal'e buradan sevgilerimi ve öpücüklerimi sunarken; sevgili Mert (Murat) ve Sıla'ya iyi tatiller, bol güneşler dilerim. Profillerine koydukları denizli, güneşli, Sinop'lu, Antalya'lı fotoğraflar nedeniyle Ankara bana dar, dar, dar gelir oldu. Neyse ki benim adam döndü. Şalala!

Alışveriş yapmayalı çok oldu; param yok, pulum yok, malım mülküm olmasın ziyanı yok! Zengin koca şart. Cebi dolu, kafası boş taliplerime sesleniyorum: "Gelin beni alın! Alışverişe çıkalım!" -çok çılgın ironiler var burada- 

Şarap.Rakı.Şarap.Beyaz.Yeşil.Erik.Şarap.Portakal.Gazoz.Portakal.Mandalina.Sıcak.Şarap.Kestane.


Hadi şimdi dağılıp daha mühim işlerinizle meşgul olun. Kafa dağıtmak isterseniz, uğrayın, dertleşelim.

Öperün.
-EDD

2 yorum:

Burak dedi ki...

Ben giderim adım kalır, dostlar naber lan?

UndefinabLe© dedi ki...

Ben sana mecburum bilemezsin. Ehaeha! canımsın.