16 Eyl 2011

Nöfröt Göçlö Bör Kölömö


Ahaha süper lan! 
Ne mi?! Sözlere bak  şimdi: "Hate is a strong word but I really really really don't like you!" Hakket süperkulade değil mi allasen?! Nefret iyidir, güzeldir aslında.

Eskilerden bir blogger arkadaşı buldum yeniden. Beni mimlemiş falan da; hiç yazasım yok, özür bebişim. Acaba mim yazmamayı prensip mi bellesem?! Çok cool olmaz mı lütfen?! Zira tek derdim havalı bir blogger gibi takılmak. Uuv beybi! Şşş, ironi sıçtım. Ciddiyim.


Nasıl, nasıl bir yorgunluk bu, nasıl!  İki gündür ev topluyoruz, boru mu?! Değil, mutfak! Ben mutfağı topladım. Bulaşık yıkamaktan ellerim zımparamsı bir hal aldı adeta. Çok marifetli olduğumu söylemiştim, değil mi? Zengin taliplerime duyrulur!
Haydi, Gök'ün evini falan topladık da; bugün eve dönüp evi köşe bucak temizlememe kaç puan veriyorsunuz agalar?! İyice umutsuz ev kadınına bağladım annemler gittiğinden beri. İşin korkutucu kısmı ne biliyor musun? Bundan büyük keyif alıyorum. Evet evet... Zengin bir koca bulmalıyım! Kendisine yemekler pişirmeli, evinin kadını olmalıyım. Mutfakta aşçı, evde temizlikçi, sokakta hanfendü, yatakta ateşli bir fahişe olmalıyım. Zor değil, yaparım bunları ben.

Yarın annemler gelince saçımı kestirmeme ne tepki verecekler, meraklar içerisindeyim. Bir de onların dönüşü bu sultanlığımı ne kadar yıkacak, onu merak ediyorum... Hoşçakalın bira şişeleri, hoşgeldiniz "Kızım bir soda aç da getir!" replikleri!

Nişanlanan arkadaşlarıma bugün bir yenisi daha eklendi. Kendisine burada küfürlerimi sunuyor, zengin taliplerimden, aklımı başımdan alacak evlenme teklifleri bekliyorum. Sevgiler.

Emin olun hepinizin kafası kadar güzelim bu gece. En nihayetinde "Hate is a strong word but I really really really don't like you!". Ne sandın?! RENDE TABİ Kİ!

Hadi şimdi dağılıp daha mühim işlerinizle meşgul olun. Kafa dağıtmak isterseniz, uğrayın, dertleşelim.

Öperün.
-EDD

6 yorum:

Lunarita dedi ki...

Mimlen diye yazmadım adını ki ben. ^^

İlk takip ettiğim 2 blogdan 1iydin. Adın geçmese olmazdı. Ki hoş oldu bence.

Merhaba tekrar. ^^

Luna.

UndefinabLe© dedi ki...

Meleba beybim ^_^
Mim yazmayı çok severim, bilirsin; ama bu blogun ağzı biraz bozuk güzel mimler için sanki :D
Öperün.

Unknown dedi ki...

+1 lediğim ilk blog yazısı oldu bu

UndefinabLe© dedi ki...

ahaha :D niye ki be?!
oysa gayet sana ters bir şekilde "Kocaaa" diye aranan bir yazı :p

Burak dedi ki...

3-5 mimlenip yazmayınca artık mimlemiyolar bebek. Ha arada bloğun kadar gelip "mimlendin ekiekieki" gibi manasız cümleler kuranlar oluyo, "hehe en kısa zamanda yapıcam söz" de geç. Yine yapma! Zamanla azalarak biticek mimciler, inanıyorum.
Ayrıca sana büyüyünce zengin olcamı söylemiş miydim? >.<

UndefinabLe© dedi ki...

Uvv beybi, bence evlenmeliyiz biz büyüyünce!

Hua!