15 Eyl 2011

IKEA Ağırlıklı, Ev İçerikli, Boya Badana

Verdiğim hayvani aradan sonra yine karşınıza dikilip size bir şeyler anlatmaya çalışacak olmanın haklı... Bi dakika ya! Haklı gurumuş, haklı onurmuş geçelim bunları bir kalemde!

Gök beybim gelince çok fazla blogla falan ilgilenemez oldum. Arkadaş taşınıyor da biraz, ona yardım etmeler falanlar filanlar... Öncelikle yeni evi boyama faslımız oldu. Buradan da anlaşılıyor ki; ben duvar boyama işinden anlıyorum sevgili canlar. İhtiyaç olursa bir mail her şeyi halleder. Uygun fiyata ev boyanır. Reklam yapmamın nedeni ise şu an ölümüne işsiz olmam. Bu beni rahatsız ediyor mu?! Bir noktada evet; ama birkaç noktada hayır. Önceki yazımda da bahsi geçtiği gibi, çalışmak istemiyorum. Yoksa dışarısı iş kaynıyor. Harbi söylüyorum bak. Neyse, konuyu çok dağıttım. Şimdi de Gök'ün evi toplamaya çalışıyoruz; bu karmaşanın altından nasıl kalkacağız, merak konusu. Beni güdüleyen tek şey, yeni eve geçince bunu kutlayacak olmamız! Ben güzel yemekler hazırlarım onlara, alırız içkilerimizi... Ah be! Benim de kendi evim olsa mesela?!

"Kendi evim" deyince aklıma geldi, geçen arkadaşlarla IKEA'ya gittik de; götü başı dağıttım. Aklımı yitirdim! Buradan IKEA yetkililerine sesleniyorum, size şahane bir reklam teklifim var! Ancak burada ondan bahsedecek kadar beyinsiz değilim henüz. Belki olur, size de söylerim... -IKEA yazarkenki yaptığım oyunu gördün mü?! Hım, gördün mü?! Nasıl?!?! Ehemehe...-

Burak dövme yaptırdı, mis oldu.

Bu ara arkadaşlarımın nişan atağına geçmesini hayretlerle izliyorum. Evde kaldım! Şaka bir yana evde kalmak için fazla genç ve fazla güzelim. Ayrıca fazla marifetli... Ne sandın?!

Aşk her şeyi affetmez. Özlem Tekin'in "Tek Başına" albümü ise gayet boktanmış meğer. "Daa" güzel bir şarkı ama...

IKEA, benimle yaşlanır mısın?!


Hadi şimdi dağılıp daha mühim işlerinizle meşgul olun. Kafa dağıtmak isterseniz, uğrayın, dertleşelim.

Öperün.
-EDD

2 yorum:

Unknown dedi ki...

span class="Apple-style-span" style="background-color: yellow; color: blue;">IKEA</span

UndefinabLe© dedi ki...

az daha olacaktı... Az daha!