3 Eyl 2011

UndefinabLe Strikes Back!



Yazı yazan yerlerime kramp girdiğinden adam akıllı yazamaz oldum. Yazamaz oluncada "Hadi millet eyvallah!"dedim, siktir olup gittim buralardan. Ulan insanın beynine kramp girer mi?! Girer. Kilit olup kalırsın alimallah. Neyse, geçti o mal kafalar herhalde.

Bu dönüşüm aslında biraz da "Süperinsan" olmamla alakalı. Süperinsan olmanın farklı bir ruhu olduğunu keşfettim. Dün babalık buradaydı da, dünyamın perdelerini biraz açtı, dünyama ışık girdi sayesinde.

Önceki hayatımda kesin kuyruklu yıldızdım ben. Kesin ama!

Teoman da müziği bıraktı ya; pek şahane oldu, kendisini dinlemeye başladım. Senelerdir neler kaçırmışım lan ben?! Aferim bana, on puan yazdım haneme, onunu da müsait bir zamanımda götüme sokacağım.

İçmenin de bir adabı var arkadaşım! Ve en sevdiğim şarkı sözü bu sıralar "Benim güzel hatalarım var." Cidden hatalarım pek güzel, pek yakışıklı... Biraz da kendine değer vermelisin cınım.

Şş, bu arada dün Caner Karamukluoğlu'nu gördüm. Kızlar, cidden hiç matah bir abi değil ya. Tabi zevk meselesi, bana pek hitap etmedi kendisi. Zaten o da "Ulan şu kız benim olsa" diye ölüyordu ya; neyse. Ancak Güntaç bebesi için aynı yorumu yapamayacağım. Sahneden inince elimden tutup beni mekandan çıkarsaydı "Hooop ooooluuuum! Nereye götürüyorsun, hayvan?!" demezdim. Neyse lan canım sağolsun, aşkı meşki hayallerde yaşamak gerçekte yaşamaktan daha zevkli geliyor bana şu ara. Bi de bu ergen triplerim çok eğlenceli. Bu ara sık sık yapıyorum. Kafama yarak.

Sevişen kadınlara "FAHİŞE" yakıştırması yapan, sevişmiyor gibi görünüp ortalığın amına koyan ablaları blogumdan kınıyorum. Allah belanızı versin, afedersiniz.

Kafan mı karıştı tatlım?! Karışmasın hiç. İşe yaramıyor zira. İşleri daha da karmaşık hale getirmeden terk et blogumu. Hadi.

Bu arada buralardan göçtüğümde 72 izleyenim varmış, şimdi 74. Ahaha. İleri görüşlüleri tebrik ediyor ve dönüşümü müjdeliyorum!

Hadi şimdi dağılıp daha mühim işlerinizle meşgul olun. Kafa dağıtmak isterseniz, uğrayın, dertleşelim.


Öperün.
-EDD

2 yorum:

Burak dedi ki...

Vaaayyyzzzz! Undefinable Reloaded.

UndefinabLe© dedi ki...

Tabisi aslanım! ;)